Meer dan 100 stuks voorradig

Groot assortiment

100,- extra korting

Snel in huis

Home 160
Bekijk productVan 2.055,-
NU 1.455,-
Home 405
Bekijk productVan 2.470,-
NU 1.870,-
Lifestyle 150
Bezoek de winkel Van 1.855,-
NU 1.255,-
Lifestyle 700
Bezoek de winkelVan 3.200,-
NU 2.500,-
Home 130
Bezoek de winkelVan 2.885,-
NU 2.285,-

Stockmodellen Actie

Ben je toe aan een nieuw bed en word je ook nog eens héél blij van absurd hoge kortingen in combinatie met de beste kwaliteit? Wees er dan snel bij en profiteer van exclusieve kortingen op de mooiste boxsprings tijdens onze Stockmodellen Actie

Is jouw stijl strak en tijdloos, klassiek en warm of misschien wel romantisch en stoer? Er zit altijd een boxspring van jouw dromen tussen. Verrijk jezelf met ultiem slaapgenot en laat je door het aanbod inspireren in één van onze winkels. Vind zo altijd een boxspring die in ligcomfort en uitstraling en zeker in de aantrekkelijk lage prijs helemaal aansluit bij jouw wensen. Bezoek snel één van onze Swiss Sense winkels verspreid door heel Nederland en laat je adviseren door onze slaapadviseurs.

Maar let op en wees gewaarschuwd: OP = OP. Wacht dus zeker niet te lang en fix je mooie boxspring, zolang de boxspring van je dromen nog voorradig is, tijdens deze Stockmodellen Actie. Deze Stockmodellen Actie met kortingen tot wel 70% vindt plaats, omdat wij ruimte maken voor nieuwe collecties in onze showroom.

Actievoorwaarden
Deze actie is in de winkel geldig en op geselecteerde modellen in de webshop. De collectie van de ‘Stockmodellen Actie’ verschilt per winkel. Bel daarom voor de actuele voorraad van een model met de betreffende winkel. Informeer bij je slaapadviseur voor de voorwaarden. De actie geldt alleen op de betreffende actiemodellen in de winkels en niet online in onze webshop. OP = OP!!

LblTaxExcludeText