Is jouw droombed al compleet?

Oktober... De stralende zon van de zomer maakt weer plaats voor de wolken, de wind en de regen van de herfst. De blaadjes vallen, het wordt kouder en vroeger donker. Tijd om het binnen in huis weer lekker knus te maken. Daarnaast is oktober ook de maand waarin veel fabrikanten nieuwe wooncollecties en -accessoires presenteren. De interieurtrends voor het nieuwe jaar worden langzaam zichtbaar. Daarom wordt oktober in Belgie de interieurmaand genoemd.
De ideale plek om het binnen lekker knus te maken is natuurlijk je slaapkamer en vooral je bed. Je bed is een heerlijke, knusse en warme plek om lekker in weg te dromen. Onze Interieurmaandactie staat dan ook niet voor niets in het teken van een hele, fijne boxspring voor een hele fijne prijs! Ontdek boxspring Home 160 dus snel en profiteer tijdens de Interieurmaand van de speciale actieprijs.

Daarnaast inspireren wij je tijdens de interieurmaand niet alleen met een fijn bed, maar ook hoe je dit bed compleet opmaakt om het nóg knusser en fijner te maken.

Wij presenteren hier wekelijks hoe jij het bed van je dromen helemaal compleet maakt. Dat doen we aan de hand van de volgende checklist:

✓ Het perfecte bed
✓ Het beste hoofdkussen
✓ Het fijnste dekbed
✓ Het mooiste beddengoed


Voor de eerste week in deze oktoberspecial richten we alle aandacht op het perfecte bed.

LblTaxExcludeText