SOLDEN + 7,5% extra korting op de gehele collectie
Accessoires | Solden 2020 | Swiss Sense Accessoires | Solden 2020 | Swiss Sense
Geen producten gevonden.

Slaapkamer en woonaccessoires

Je slaapkamer mooi aankleden doe je bij Swiss Sense, accessoires voor je slaapkamer shop je eenvoudig online of in een van de ruim 60 Swiss Sense winkels. Behalve boxsprings, matrassen, toppers en beddengoed hebben wij ook een ruime collectie slaapkamer accessoires. Deze collectie bestaat uit bijmeubelen en woonaccessoires zoals bedbanken, bedlampjes, hockers, kasten, klokken, spiegels, lampen, nachtkastjes, nachttafels, bijzettafels, stoelen en vloerkleden.

Woonaccessoires en bijmeubelen van het Nederlandse merk Zuiver

Een groot deel van de accessoires zijn van het jonge en trendy design merk Zuiver. Een puur en eigentijds design met diversiteit binnen de collectie. De inspirerende en krachtige collectie met een speels en moderne stijl, voor zowel in de ouderlijke slaapkamer als in de kinderslaapkamer. Een volledige collectie voor een slaapkamerinrichting vind je bij Swiss Sense slaapkamer accessoires. Ben je op zoek naar accessoires voor een jongenskamer of meisjes slaapkamer? Je vindt het tussen de design collectie van Zuiver.

Bedlampjes bij Swiss Sense

Wij hebben ook accessoires zoals bedlampjes met een eigentijds ontwerp dat past in iedere slaapkamer. Handig wanneer je nog een boek wil lezen op bed of extra licht wil in je slaapkamer. De collectie bestaat uit kleine bedlampjes die je kunt monteren aan je boxspring.

Meegestoffeerde nachtkastjes, hockers en voetenbanken

De nachtkastjes en hockers uit de collectie slaapkamer accessoires bij Swiss Sense zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en varianten. Ook voetenbanken uit onze woonaccessoires collectie zijn in verschillende stofferingen online te bestellen. Wij hebben een uitgebreide collectie gestoffeerde Boxspring nachtkastjes. Zo heb je de keuze om de stoffering van je boxspring ook op je nachtkastje, hocker of voetenbank toe te passen. Creëer je eigen stijl in je slaapkamer met de collectie slaapkamer accessoires bij Swiss Sense.