Bedlampjes

23 producten

Filter sluit filters
oplopend
Filter
  1. Type Bedlamp

23

per pagina

Bedlampjes bij Swiss Sense

Het design van de collectie bed- en nachtlampjes bij Swiss Sense is zeer eigentijds Hierdoor passen de nachtlampjes in bijna elke slaapkamer. Koop de collectie bedlampjes gemakkelijk online of breng een bezoek aan één van onze winkels. Of je nou 's avonds in je bed heerlijk een boek wilt lezen of dat je het lampje gebruikt om 's nachts de weg te vinden, bedlampjes bieden de uitkomst. De bedlampjes kun je eenvoudig aan het hoofdbord bevestigen en staan dus niet in de weg op het nachtkastje.

Het gebruik van LED

Het komt tegenwoordig steeds vaker voor dat oude lampjes worden vervangen door LED-verlichting. Dit is ook het geval bij de slaapkamer verlichting bij Swiss Sense. Om de overstap echter zo goed mogelijk te maken, hebben wij ervoor gekozen om het LED-licht van de bedlampjes nog altijd te voorzien van dezelfde kleur. Zo kunnen je nachten nog altijd even bijzonder en speciaal blijven. Ook doen onze bedlampjes minder snel pijn aan je ogen en gaan de lampjes dankzij de LED-verlichting nog veel langer mee!

Slank van ontwerp

Het ontwerp van de verschillende bedlampjes die je vind in onze collectie is vrij slank. Wel heeft elk type lamp zijn eigen vorm. Zo zijn er bedlampjes met een strak en modern ontwerp en bedlampjes met een rond ontwerp. Stijlvol en matchen bij de andere slaapkamer accessoires op de website. Onze leeslampjes worden vrijwel altijd verkocht in een set van twee, tenzij anders vermeld.

Slaapkameraccessoires

Ben je op zoek naar andere accessoires om je slaapkamer mee aan te kleden? Bij Swiss Sense hebben we naast bedlampjes ook een ruim assortiment met andere mooie slaapkameraccessoires. Zo vind je bij ons onder andere prachtige lampen, dekbedovertrekken en nachtkastjes voor op je slaapkamer. Ook kan een poef een leuke en knusse toevoeging zijn aan je slaapkamer.