Protexx Textielbeschermer voor boxsprings

Levertijd 1-3 Werkdagen
Vind een Swiss Sense winkel bij jou in de buurt.
Advies nodig?
Bel gratis 0800-39804
Protexx Textielbeschermer voor Boxsprings
Optimale textielbescherming inclusief een 5 jarige vlekkenservice

Protexx Protector Boxsprings is een uniek “Doe Het Zelf” serviceprogramma voor nieuwe gestoffeerde boxsprings en/of gestoffeerde slaapmeubelen. Indien u een nieuwe boxspring aanschaft dan wordt deze extra mogelijkheid u meestal wel aanbevolen.

Het programma van A tot Z

Deze complete set bevat o.a.:
• Een spuitbus “Protexx Textile Protector” (een optimale textielbeschermer).
• Een flacon “Protexx Cleantex Protector” (een zeer effectieve vlekkenoplosser).
• Een officieel servicecertificaat.

Bij een nieuwe (ongebruikte) boxspring impregneert u zelf eenmalig de vast gestoffeerde delen van de boxspring zoals zijkanten, hoofdbord, kopbord, maar ook de gestoffeerde zijkanten van een matras + eventuele accessoires zoals een gestoffeerde voetenbank. Dit gebeurd met het professionele beschermingsmiddel Protexx Textielbeschermer (spuitbus). Deze vloeistof bevat de stof fluor carbon. Fluor carbon zorgt ervoor dat elke afzonderlijke textielvezel rondom wordt voorzien van een onzichtbaar beschermlaagje. Dit alles zonder de uitstraling of het aanvoelen van de stof te beïnvloeden. Door Protexx Textielbeschermer krijgen vlekken gebaseerd op water, olie en vet (ook hoofdvet), geen kans om in de vezel van de stof door te dringen en blijvende vlekken te veroorzaken. Vlekken zijn hierdoor gemakkelijk met een absorberende tissue of doek te verwijderen en uw boxspring blijft veel langer mooi. Eventuele (hardnekkige) restvlekken kunnen eenvoudig worden verwijderd met de bijgeleverde “Protexx Cleantex” (een zeer effectieve vlekkenoplosser).

Ook is er een officieel “Protexx Servicebewijs” bijgesloten in de set. Dit certificaat dient u zelf aan te melden (te activeren) door de antwoordstrook ervan in te vullen en op te sturen. Alle Protexx Servicebewijzen worden geregistreerd bij het zelfstandig opererende Servicebureau te Apeldoorn. Hier kunt u ook rechtstreeks terecht voor het vragen van een (vlek)advies of het melden van een klacht (tel: 055-3575411).

De service die u kunt verwachten
Naast het feit dat de stof van uw nieuwe boxspring optimaal wordt beschermd, ontvangt u meer.
Bij blijvende vlekken veroorzaakt door bijvoorbeeld eten en/of drinken of vlekken ontstaan door uit- en afscheiding van mens en zoogdier (dus ook hoofdvet) in de vast gestoffeerde delen van de boxspring, komt er een medewerker van het Furniture Repair Centre te Apeldoorn langs.
Dit gespecialiseerde meubelreiniging- en reparatiebedrijf is een 100% dochteronderneming van Oranje BV. Deze zal de vlek geheel kosteloos bij u thuis komen verwijderen (ook zonder voorrijkosten)!

Let op! De boxspring die u aanschaft moet puur voor particulier gebruik zijn, want bedden/boxsprings gebruikt voor commerciële doeleinden (bijvoorbeeld in hotels) zijn uitgesloten van de 5 jarige vlekkenservice van Protexx Textielbeschermer.,
Specificaties

Vragen over dit product

Reviews over Protexx Textielbeschermer voor boxsprings

Beoordeling op basis van 0 Reviews 0.00
Per categorie
Prijs/kwaliteit
UiterlijkUiterlijk
Voldoet aan verwachting
Levering

0%

Raadt dit product aan
Nieuwste reviews

Plaats jouw review

Prijs/kwaliteit
UiterlijkUiterlijk
Voldoet aan verwachting
Levering
LblTaxExclude
LblTaxExcludeText